Misszió Expo 2019

2019-ben újra Misszió Expo az
Ez az a nap!-on

A 2019. június 1. Ez az a nap!-hoz kapcsolódó Misszió Expo keretében újra lehetősége nyílik keresztény oktatási intézményeknek, gyülekezeti- és missziós szolgálatoknak a bemutatkozásra, keresztény témájú könyvek, pólók, CD-k, stb. árusítására. Az eddigi évekhez hasonlóan a missziós kiállítás a Magyar Evangéliumi Aliansz támogatásával jön létre. Az Expo 13 órától látogatható.

Misszió Expo látása

„Mi dolgunk a világon? Átadni Isten üzenetét. Elmondani az örömhírt. Életünkkel és szavainkkal bizonyságot tenni Istenünk kegyelméről, az Úr Jézus váltságáról, hívogatni a mennyei lakomára, építeni Isten Országát. Ebben fognak össze gyülekezetek, missziók, hogy Krisztus jó hírével elérjék a gyerekeket, a fiatalokat, az időseket, a családokat, az egyedül élőket, a bajbajutottakat. Szavakkal, könyvekkel, mosollyal és könnyekkel, zenében, dalban, versben, igével, szappannal, levessel, öleléssel, derűvel és vigasztalással, szelíden vagy harsonaszóval, mindenkiért, mindig, mindenhova menve, csak szeretetből, boldogan Őt követve, Vele együtt nekifeszülve, küzdve minden erőnkből a legnemesebb célért: beszeretni minden embert a mennybe…” Horváth István

  • Mikor? 2019. június 1-jén, 13 órától.

  • Hol? Budapest Aréna különtermében.

  • Hogyan látogatható? Az Ez az a nap!-ra megvásárolt belépőjeggyel.

  • Kapcsolattartó? Jóföldi Tünde (telefonszám: +3670 334-8271, e-mail: tunde@ezazanap.hu)

* kötelező mező
Amennyiben azonos a számlázási címmel hagyja üresen.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a jelentkezési lapon önkéntesen megadott érzékeny adatokat a törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje az Ez az a nap! Szervezőiroda.